25 Aralık 2017 Pazartesi

Limanbet Hesabı Nasıl Silinir - Limanbet Hesabını Tamamen Silme

1. Üye, üyelik bilgileriyle Limanbet hesap kapatma işlemi için sisteme giriş yapmalıdır.

2. Giriş yaptıktan sonra üyelik işlemini sonlandırma talebinde bulunmak adına talepte bulunması gerekir. Bu talebine yönelik olarak üyenin sitede yer alan canlı destek penceresine bağlanarak bunu operatör ile paylaşmalıdır.

3. Canlı destek penceresinde Limanbet üyelik iptali için öncelikle kullanıcı adı, e-mail adresi, iletilmek istenen mesaj alanları doldurulduktan sonra operatörle canlı görüşme başlanabilmektedir.

4. Görüşmede üyelik iptali talebi belirtilir. Bu talep belirtilmesinin ardından kişinin üyelik işlemini sonlandırmak için idari departmana konu iletimi yapılabilmesi adına elektronik olarak gerekçesiyle birlikte bir mail gönderilmelidir. Gönderilen bu maille kişi üyelik işlemini sonlandırma talebinde bulunduğunu beyan ederek hesabının aktivasyonunu talep etmektedir. Talep edilen üyelik iptali işlemi, 24 saat süreyle incelendikten sonra ilk 15 gün içerisinde askıya alınır. Askıya alınması süre zarfında giriş yapıldığında yeniden aktif hale gelir. Eğer 15 gün süre sonunda halen giriş yapılmadığı tespit edilirse üyelik sonlandırılır.

5. Limanbet ‘in Limanbet hesap silme işlemi kısa süre zarfında gerçekleştirilerek kişinin talepleri dikkate alınarak sonlandırılır. Kişi yeniden siteye üye olmak isterse kayıt olma aşamalarını yeniden uygular. Yeniden üye olma durumunda kesinlikle yine hoş geldin bonusu alma talebinde bulunamamaktadır. Bu da üyenin dikkat etmesi gereken bir diğer konu olarak bilinmelidir. Çünkü daha önceden sistem bilgisayar kimliğini kayıt altında tuttuğundan bu hakkı saklı tutmaktadır.


Artikel Terkait